Youth Mind Creativity

Tabără de dezvoltare personală pentru adolescenți

După o perioadă lungă și dificilă, suntem bucuroși să vă anunțăm că în săptămâna 2-8 august 2021 va avea loc tabăra de dezvoltare personală “Youth Mind Creativity” adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani.

Activitățile se vor desfășura în jurul emoțiilor, descoperirii propriei personalități, imaginii de sine și a modului de conectare cu ceilalți, la pensiunea “Roua de Munte” din Valea Mare, județul Bistrița-Năsăud.

Ce facem în această tabără?

Autocunoaștere și dezvoltare personală

Cum funcționează mintea umană?
Care este rolul creativității în dezvoltarea personală?
De ce este perseverența ingredientul fundamental al propriei dezvoltări?
Cum mă raportez la diferitele stiluri de personalitate (D.I.S.C.)?

Gestionarea Emoțiilor

Ce îmi generează emoția?
Cum îmi influențează emoțiile calitatea vieții?
Mă bazez pe emoțiile mele? Le exprim sau nu?
Cum mă împrietenesc cu emoțiile mele, cum învăț să îmi gestionez emoțiile proprii?

Ateliere ”șmechere”

Abilități artistice
Experiențe trăite sau auzite
Alegerea profesiei pe baza stilului comportamental
Dezvoltarea spiritului de echipă 

Cum facem?

Pentru ca fiecare participant să poată beneficia de toată această experiență, vom aborda activitățile sub forma de workshop-uri, jocuri, povești, scenete. Desigur, cum suntem iubitori de natură, drumețiile fac parte din fiecare dintre taberele pe care le organizăm.

Ce ne unește?

În primul rând, am descoperit care sunt valorile noastre comune: iubire, libertate, respect, onestitate, responsabilitate, comunicare/relaționare. În toate activitățile desfășurate suntem ghidați de aceste valori pe care le integrăm în viața noastră și le transmitem mai departe.


~ Testimoniale ~

“Îmi place foarte mult de Doru, de la el cred că e… e baza taberei. Poți învăța cele mai multe lucruri de la el și mă bucur că… Nu am vrut să vin în prima fază în tabăra asta, dar acum mă bucur că mama m-a înscris și am venit aici și sper să se facă tabere și la anul ca să mă înscriu și la anul și la cât mai multe.”
David Moldovan
“Salut, eu sunt Alessia și până acum sincer chiar nu credeam că voi putea să cunosc atâtea persoane minunate și că mă voi simți bine în prezența unei echipe. Cu ajutorul atelierelor am înțeles ce simt, cum simt, emoții, trăiri, experiențe și am înțeles că cel mai bine se lucrează în echipă: TEAM: Together Everyone Achieves More.”
Alessia Costinași
“Am venit în această tabără pentru a experimenta noi sentimente și a avea noi trăiri. M-am împrietenit aici cu o grămadă de necunoscuți care la un moment dat au ajuns prietenii mei. Am devenit mult mai apropiați decât mă așteptam, am început să vorbesc mai mult cu ei, lucru pe care nu mi s-a părut că voi reuși să îl realizez, deoarece sunt o persoană destul de timidă.”
Cătălina Rebrean

Cere mai multe detalii

Email sidor@macstraining.ro

0728259069

disponibil între 10:00 – 19:00

Traineri tabără

Youth Mind Creativity

Alina

“Sunt Alina, profesor în viața de zi cu zi. În paralel am participat, în calitate de trainer la peste 50 de tabere cu și despre copii. Cred în ei și în potențialul lor, cred în puterea taberelor de dezvoltare personală care antrenează creativitatea, vulnerabilitatea, capacitatea de comunicare și deschid copilul precum un boboc care se transforma într-o floare.” 

Mariana

“Sunt Mariana, psihoterapeut. Sunt un om simplu. Trăiesc așa cum simt. Îmi iubesc viața. Îmi place să râd și să aud oameni râzând. Iubesc oamenii și îmi petrec o bună parte din timpul vieții mele ajutând oamenii să se descopere pe ei inșiși asa cum sunt. Cred în puterea fiecărui om de a se schimba, de a face transformări autentice în viață.”

Doru

“Eu sunt Doru (Sidor Costinași), trainer. De peste 20 de ani organizez tabere pentru copii și tineri. Sunt entuziasmat să provoc și să trăiesc experiențe pentru copii și tineri. După  cele peste 150 de tabere coordonate  pot spune, cu tărie și credință: copiii și tinerii sunt o forță extraordinară de la care am învățat o mulțime de lucruri, lucruri care-mi fac viața mai frumoasă și bogată, zi de zi.”

Ce oferim din punct de vedere administrativ?

  • cazare în locație deosebită (Pensiunea Roua de Munte – detalii despre pensiune)
  • cazare în camere de 2, 3 și 4 locuri;
  • 3 mese pe zi (mic dejun, prânz, cină) și 2 gustări pe zi. Beneficiem de serviciile propriului bucătar;
  • traineri calificați și cu multă experiență în derularea taberelor;
  • transport Bistrița – Pensiunea Roua de Munte și retur;
  • materiale pentru desfășurarea activităților;
  • analiză comportamentală DISC;
  • foc de tabără;
  • drumeții;
  • surprize 😜

Preţ  2150 lei   1935 lei

 

WhatsApp Image 2021-07-07 at 17.06.36 (1)

Ce mai aştepti?

Înscrie-te cât încă mai sunt locuri libere

Days
Hours
Minutes
Seconds
error: Continut protejat!
Scroll to Top